Zamieszczone przez MiKruS
Tuning wnętrza
Zwiń
X
-
Tuning wnętrza
Chciałbym trochę poprawić swoją Octavię II z silnikiem sensownego nic się podobno nie da zrobić (1,6 FSI) dlatego chciałbym poprawić wygląd wnętrza.
Myślałem o jakieś fajnej skórze na fotele i podgrzewaniu foteli. Nie wiem jaka powinna być, żeby jak najmniej dokuczała latem?
Poza tym chciałbym spytać czy ktoś może polecić dobrego tapicera najchętniej takiego, który cenowo mnie nie zabije
-
-
1) Nie myślałem o wymianie foteli. Przy moich atechnicznych zdolnościach sam tego z ingerencją w elektrykę (podgrzewane fotele) nie zrobię.
Jeżeli już to musiałbym wymienić także tylną kanapę (sorki jeżeli pytanie jest dziwne). Nie widzę opcji, że przód jest kompletnie inny od tyłu.
2) Mam wątpliwości co do jasnej skóry. Jeżeli to biała to nic z tego.
Komentarz
-
-
Z okolic W-wy, to Clear-Sound z Marek. Facet, ktory zajmuje sie tapicerkami, robi to juz jakies 20 lat i naprawde ma pojecie k www.clear-sound.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzPiterNZ, A nie myślałeś,żeby nabyć drogą kupna fotele i kanapę od O2RS,a swoje spieniężyć?
Tzn. wcześniej chciałbym poznać cenę, nie ukrywam, że już po wstępnym sprawdzeniu moje oczekiwania poszły w dół i obszycie okazało się zbyt drogie.
Komentarz
-
Komentarz